Ste pripravljeni na plažo?
Izguba teže

Ste pripravljeni na plažo?

Poletje je pred vrati in verjetno niste edini, ki si želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, preden se ponovno odpravite na plažo. Obstaja veliko različnih načinov hujšanja, a ne glede na to, za kateri pristop se odločite, imajo vsi nekaj skupnega – kalorični primanjkljaj.


Če ne boste ustvarili kaloričnega primanjkljaja, bo hujšanje izredno težka naloga. Da bi ustvarili kalorični primanjkljaj, morate dnevno zaužiti manj kalorij, kot jih porabite, ali pa povečati potrebo svojega telesa po kalorijah tako, da boste povečali stopnjo svoje fizične aktivnosti. Se boste kar morali potruditi (!), da boste na svojem telesu opazili vidne rezultate. Priporočam, da kombinirate fizično aktivnost s kaloričnim primanjkljajem, saj je to navsezadnje najboljša metoda za izgubo telesne teže na zdrav in obvladljiv način. Zelo nizkoenergijska Nupo dieta je lahko prava rešitev za vas, ne glede na to, ali želite izgubiti dva, pet, deset ali še več kilogramov. Nupo dietni shaki, juhe in ovsene kaše so lahko pri tem vaša odskočna deska. Držite se diete, vsak dan zaužijte po šest Nupo dietnih izdelkov, in zagotovo boste hitro ter na varen način izgubili odvečne kilograme. Če želite pred začetkom poletne sezone izgubiti nekaj kilogramov, je linija izdelkov Nupo dieta zagotovo prava izbira. Ti izdelki vsebujejo vsa hranila in vitamine, ki jih vaše telo potrebuje za delovanje, hkrati pa vam Nupo dieta pomaga uravnavati vnos kalorij, saj vam zagotovi približno 800 kalorij na dan.
Z izdelki iz linije Nupo dieta lahko dosežete tudi bolj postopno in dolgotrajno izgubo telesne teže. Prepričanje, da boste po končani Nupo dieti ponovno pridobili vso izgubljeno telesno težo, ne drži. Morda boste nazaj pridobili le nekaj teže, saj se bosta vaša želodec in telo ponovno navajala na običajno prehrano. Če boste želeli novo težo vzdrževati, boste morali spremeniti stare navade in se pričeti bolj zdravo prehranjevati. Po končani Nupo dieti bo verjetno vaš želodec manjši kot pred začetkom diete, zato bo tudi vaša želja po hrani in prenajedanju manjša. Morda bi vam koristilo, da ponovno razmislite o svojih prehrambenih navadah in v svojo prehrano vključite več zelenjave in sadja ter zamenjate običajne testenine, riž, kruh in druga živila z njihovimi polnozrnatimi različicami. Zamenjava tovrstne hrane z bolj zdravimi alternativami vam bo pomagala pri uravnavanju telesne teže po njeni izgubi.
Nazaj na spletni dnevnik