• Kakšen učinek ima?
  Slim Boost Kolagen Beauty & Burn je izjemna sestava skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov v kombinaciji z vitamini, minerali in kolagenom iz morskih virov.


 • Komu je namenjen?
  Uporabljajte ga v dneh, ko ste manj telesno aktivni – ali preprosto kot dodatek, ko ste na dieti oz. želite posvetiti več skrbi svoji koži.


 • Rezultati govorijo zase
  Prehransko dopolnilo s hidroliziranim kolagenom, vitamini, cinkom, rastlinskimi izvlečki in holinom. Z okusom rdeče pomaranče. Vsebuje sladila.

Kako Collagen Beauty & Burn deluje?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn je očarljiva mešanica, ki se ponaša z bogato temno rdečo barvo in kislim okusom z nežnim pridihom sladke pomaranče, ki ga popolnoma dopolnjuje osvežujoča aroma rdeče grenivke - resnično čudovito citrusno doživetje.

Slim Boost Collagen Beauty & Burn pospešuje vaš proces hujšanja s pomočjo rastlinskih izvlečkov. Kola pomaga pri razgradnji maščobnega tkiva, medem ko guarana in kajenski poper prispevata k izgubi telesne teže. Poleg tega prejmete z zaužitjem enega odmerka 2500 mg kolagena iz morskih virov, ki prispeva k lepšemu videzu kože.

Preskusite ga tu

 • Kola
  Izvira iz tropskih deževnih gozdov Zahodne Afrike in je naravni vir kofeina. Pomaga uravnavati telesno težo in prispeva k presnovi maščob.


 • Marine Collagen

  Morski kolagen se pridobiva iz hladnovodnih rib - običajno iz lososa. Prispeva k lepšemu videzu kože.


 • Kajenski poper

  Spada v družino čilijev. Prispeva k izgubi telesne teže ter vam pomaga, da pri hujšanju ostanete na pravi poti.


 • Cink + Vitamin A
  Prispevata k ohranjanju zdrave kože.

Kaj je Collagen Beauty and Burn?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn je izvrstna sestava skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov v kombinaciji z vitamini, minerali in kolagenom iz morskih virov.

Kolagen tipa I (97%) + tipa III (3%) – za lepši videz kože

Pogosta vprašanja

Kako jemati Collagen Beauty & Burn?

1 vrečko dnevno raztopite v 200 ml vode. Priporočamo, da ga vzamete zjutraj, saj 1 vrečka vsebuje količino kofeina, ki ustreza 1/2 skodelice kave. Izdelek ima čudovit okus rdeče pomaranče. Če vam bo okus všeč, lahko prašek preprosto vmešate v druga živila, na primer v smoothie.

Kako mi lahko izdelek koristi?

Izdelek vsebuje naravne sestavine, ki pospešujejo presnovo in vam pomagajo porabiti več kalorij. Poleg teh sestavin izdelek vsebuje tudi kolagen, ki je naravna beljakovina, ki poskrbi za lepši videz kože.

Ali lahko uporabljam tako Collagen Beauty & Burn kot Burn My Fat istočasno?

Da, lahko, saj si njuno delovanje ne nasprotuje. Ne pričakujte pa dvojnega učinka, če bi jemali oba izdelka skupaj. Priporočamo, da jemljete enegaalidrugega. Razlika med izdelkoma je v vsebnosti kolagena.

Kdaj naj uporabljam Collagen Beauty & Burn?

Kolagen je priporočljiv za vse starejše od 18 let.
Izdelek vsebuje kofein - enakovreden približno ½ skodelice kave - zato priporočamo, da izdelek vzamete zjutraj, da ne bi motil vašega spanca.

Kako dolgo lahko uporabljam Collagen Beauty & Burn?

Ker je Burn My Fat prehransko dopolnilo, ni omejitve, koliko dni/tednov/mesecev/let lahko jemljete izdelek, zato vam priporočamo, da izdelek jemljete, dokler ne občutite želenega učinka.

Ali je Collagen Beauty & Burn varen za uporabo?

Da, je. Nupo Slim Boost je sestavljen iz skrbno izbranih aktivnih sestavin iz naravnih virov. Vsi izdelki Slim Boost so razviti v skladu z živilsko zakonodajo EU in Danske ter izpolnjujejo zahteve za trditve, ki jih je določila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), ki je najvišji organ za varnost hrane v EU. Seveda morate biti pozorni na morebitne alergene.

Verified Reviews Reflecting Our Commitment to Excellence