Dieta s 1200 kalorijami - Kombinirajte z običajno hrano

Predstavljajte si načrt obrokov, ki vas vsak dan napolni z energijo in zagotavlja ravnovesje.

Naš načrt s 1200 kcal vključuje hranljive in preproste recepte z vnaprej izračunano kalorično vrednostjo, zato se lahko osredotočite na druge stvari.

Vsak načrt ponuja celosten pristop k doseganju vaših ciljev. Svojo preobrazbo začnite še danes in izkusite, kako preprosto, varno in učinkovito lahko nove prehranske navade spremenijo vaše življenje.

Naredimo to skupaj.

Pričnite tu

  • +400 kalorij

    iz običajne hrane dodate Nupo VLCD dieti z 800 kcal, da si lahko privoščite nekaj več razvajanja.


  • Brezplačni recepti

    Posebej pripravljeni recepti, ki zagotavljajo, da so dodatne kalorije iz hranljivih virov.


  • Vsa pomembna hranila

    Dieta, ki vam zagotavlja vsa pomembna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.


  • +35 klinilčnih študij

    Več kot 35 kliničnih študij, ki potrjujejo in dokazujejo zanesljive rezultate.

Kako deluje načrt s 1200 kcal?

Če zaužijete manj kalorij, kot jih v določenem obdobju porabi vaše telo, boste začeli izgubljati odvečne kilograme.

Kombiniranje VLCD diete z dodatnimi 400 kalorijami iz običajne hrane lahko vpliva na vaš skupni kalorični vnos in potencialno vpliva na vaš napredek pri hujšanju.

Pomembno je, da upoštevate posebne podrobnosti svoje VLCD diete in vrsto hrane, ki jo nameravate dodati. Če VLCD z 800 kCal dodate dodatnih 400 kalorij iz hrane, se vaš dnevni kalorični vnos poveča na skupno 1.200 kCal.

Vpliv dodatne hrane je odvisen od različnih dejavnikov, kot so sestava hranil v hrani, vaš metabolizem in stopnja aktivnosti.

Ohranjanje ravnovesja hranil: ključnega pomena je, kakšno hrano boste dodali v načrt prehrane s 1.200 kCal.

Razvili smo posebne recepte, ki zagotavljajo, da dodatnih 400 kalorij prihaja iz hranljivih virov in ne iz praznih kalorij. Recepti vključujejo živila, bogata z bistvenimi hranili, kot so beljakovine, zdrave maščobe, polnozrnata žita, sadje in zelenjava.

Kaj je Nupo dieta?

Nupo dieta je zelo nizkoenergijska dieta (VLCD), imenovana tudi Popoln prehranski nadomestek za uravnavanje telesne teže.

Nupo dieta je popoln prehranski nadomestek, ki je posebej razvit za preprosto, varno in učinkovito hujšanje.

Enostavna, saj lahko izbirate med številnimi okusi in ne izgubljate časa, energije ali sredstev za nakupovanje, načrtovanje prehrane, kuhanje in štetje kalorij.

Varna, saj je dieta Nupo z več kot 35 kliničnimi študijami dokazano podprta dieta, ki zagotavlja vsa pomembna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.

Učinkovita, ker se izognete odpadni hrani, posamezni obrok je cenejši od običajnega obroka, rezultati pa govorijo sami zase.

Izberite svoje najljubše okuse

1 od 3