• Kakšen učinek ima?

  Prehransko dopolnilo napolni želodec z naravnimo vodotopno vlaknino - glukomananom, ki ima izjemno sposobnost absorbcije vode do večkratnika lastne prostornine.


 • Komu je namenjen?

  Kot nalašč za osebe, ki so nagnjene k prenajedanju. Slim Boost Fill My Tummy vsebuje tri aktivne sestavine za tiste, ki želijo pospešiti izgubo telesne teže.


 • Rezultati govorijo zase

  Spodbuja presnovo. Je naravno bogat z vitamini in pomaga pri normalnem delovanju imunskega sistema.

Kako Fill My Tummy deluje?

Slim Boost Fill My Tummy napolni želodec z naravnimi vlakninami brez kalorij – glukomananom, ki ima izjemno sposobnost absorbcije vode do večkratnika lastne prostornine, kar vam daje občutek sitosti in omogoča, da se tako izognete uživanju prevelikih porcij ali prigrizkov.

Da bi povečali učinek kapsul FILL MY TUMMY, smo jim dodali krom, ki pomaga uravnavati krvni sladkor, tako da si ne boste več po nepotrebnem padli v skušnjavo ali si želeli sladkega.

FILL MY TUMMY je tudi odlična izbira v kombinaciji z Nupo Dieto (VLCD), da zagotovi občutek sitosti poleg enega od šestih dnevnih shakov.

Poskusite tu

 • Glukomanan (korenina konjaka)

  Glukomanan je naravna prehranska vlaknina iz rastline konjak, ki je topna v vodi. V vašem želodcu in črevesju deluje tako, da absorbira tekočino in jo spreminja v gostejšo maso. Ko želodec začuti, da je poln, bo občutek lakote popustil in nadomestil ga bo občutek sitosti. V kombinaciji z energijsko omejeno dieto glukomanan prispeva k znižanju telesne teže*.

  * Koristni učinek se doseže z zaužitjem 6 kapsul na dan (3 g glukomanana). Vzemite dve kapsuli pred vsakim glavnim obrokom. VEDNO jih zaužijte z večjo količino vode (vsaj 1-2 kozarca), da ne pride do zamašitve požiralnika ali sapnika. To še posebej velja za osebe z disfagijo (motnjami požiranja). Kapsule se uporabljajo kot del nizkoenergijske diete.


 • Rakitovec

  Rakitovec, znan tudi kot »limona s severa«, je nordijski divje rastoči sadni grm, ki se v kulinariki zaradi zdravilnih in hranilnih lastnosti uporablja že več sto let. Jagode grma so polne pomembnih vitaminov in zdravih omega 3,6,7 in 9 maščobnih kislin.

  Kapsulam smo dodali rakitovec, saj raziskave kažejo, da rakitovec izboljšuje delovanje črevesnega trakta in pospešuje presnovo. Poleg tega je rakitovec naravno bogat z vitaminom C, ki prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema. Ena jagoda rakitovca vsebuje toliko vitamina C kot ena cela pomaranča (63 mg C-vitamina na 100 g), saj rakitovec vsebuje presenetljivih 695 mg C-vitamina na 100 g. Priporočen dnevni vnos vitamina C za odraslo osebo je 75 mg.


 • Krom (mineral)

  Krom je ključno mikrohranilo, ki ga telo potrebuje za različne funkcije. Hormon inzulin prenaša sladkor iz krvi v mišične in maščobne celice telesa. Krom je del tega procesa in tako prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi, saj spodbuja učinek inzulina, ki uravnava krvni sladkor v telesu. Zato ima krom ključno vlogo pri prehrani z zmanjšano energijsko vrednostjo, ki je namenjena hujšanju.

Fill My Tummy lahko uporabite npr., ko ...

 • se želite izogniti prekomernemu uživanju hrane.
 • potrebujete občutek sitosti v kombinaciji z Nupo Dieto.
 • se želite znebiti želje po sladkorju.

2 kapsuli 30 minut pred obrokom napolnita želodec, da ne pojeste prevelikih ali preveč porcij. Vzamete jih lahko tudi pred obrokom, ki odstopa od energijsko uravnotežene prehrane, npr. preden si privoščite pico.

2 kapsuli kot dodatek k enemu od 6 dnevnih Nupo shakov, da ste v kombinaciji z njim bolj siti.

2 kapsuli po potrebi, npr. po kosilu, da se izognete popoldanski želji po sladkem.


FILL MY TUMMY lahko v prid uporabljate v kombinaciji z drugimi Slim Boost izdelki, npr. SLIM BOOST – BURN MY FAT

Odgovori na vaša vprašanja

Kako naj uporabljam Fill My Tummy?

Zaužijte 2 kapsuli s kozarcem vode 30 min pred obrokom. Vzemite največ 6 kapsul dnevno. Lahko ga zaužijete kot dodatek k Nupo obrokom ali pred vašim običajnim obrokom.

Kako mi izdelek koristi?

Izdelek med drugim vsebuje naravne vlaknine, ki v kombinaciji z vodo napolnijo želodec in tako zagotavljajo občutek sitosti.

Kdaj naj uporabljam Fill My Tummy?

Fill My Tummy lahko uporabljate skupaj z izdelki Nupo ali z običajno hrano. Skratka, izdelek lahko uporabljate, če imate povečan apetit in se želite počutiti bolj siti.

Kako dolgo lahko uporabljam Fill My Tummy?

Ker je Fill My Tummy prehransko dopolnilo, ni omejitve, koliko dni/tednov/mesecev/let lahko jemljete izdelek, zato priporočamo, da izdelek jemljete toliko časa, kolikor ga potrebujete.

Verified Reviews Reflecting Our Commitment to Excellence