Dieta s 1500 kalorijami - uravnotežite z recepti

Ti skrbno izdelani prehranski načrti so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam vašega telesa in ponujajo širok nabor vitaminov, mineralov in drugih pomembnih sestavin.
Ker je osrednji namen teh načrtov dobro počutje, jih lahko zaradi priročnosti in preprostosti brez težav vključite v svoj vsakdanjik.
Načrti ponujajo celosten pristop k doseganju vaših ciljev, hkrati pa ohranjajo ravnovesje in spodbujajo dobro počutje. Torej, zakaj bi čakali?

Še danes začnite svojo pot do preobrazbe in odkrijte potencial teh preprostih in učinkovitih dietnih načrtov, ki vas bodo pripeljali do uspeha.


 • +700 kalorij
  iz običajne hrane dodate Nupo VLCD dieti z 800 kcal, da si lahko privoščite nekaj več razvajanja.


 • Brezplačni recepti

  Posebej pripravljeni recepti, ki zagotavljajo, da so dodatne kalorije iz hranljivih virov.


 • Vsa pomembna hranila

  Dieta, ki vam zagotavlja vsa pomembna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.


 • +35 klinilčnih študij

  Več kot 35 kliničnih študij, ki potrjujejo in dokazujejo zanesljive rezultate.

Kako deluje načrt s 1500 kCal?

Če zaužijete manj kalorij, kot jih v določenem obdobju porabi vaše telo, boste začeli izgubljati odvečne kilograme.

Kombiniranje VLCD diete z dodatnimi 700 kalorijami iz običajne hrane lahko vpliva na vaš skupni kalorični vnos in potencialno vpliva na vaš napredek pri hujšanju.

Pomembno je, da upoštevate posebne podrobnosti svoje VLCD diete in vrsto hrane, ki jo nameravate dodati. 

Če VLCD z 800 kCal dodate dodatnih 700 kalorij iz hrane, se vaš dnevni kalorični vnos poveča na skupno 1.500 kCal.

Vpliv dodatne hrane je odvisen od različnih dejavnikov, kot so sestava hranil v hrani, vaš metabolizem in stopnja aktivnosti.

Ohranjanje ravnovesja hranil: ključnega pomena je, kakšno hrano boste dodali v načrt prehrane s 1.500 kCal.

Razvili smo posebne recepte, ki zagotavljajo, da dodatnih 700 kalorij prihaja iz hranljivih virov in ne iz praznih kalorij. Recepti vključujejo živila, bogata z bistvenimi hranili, kot so beljakovine, zdrave maščobe, polnozrnata žita, sadje in zelenjava.

Kaj je Nupo dieta?

Nupo dieta je zelo nizkoenergijska dieta (VLCD), imenovana tudi Popoln prehranski nadomestek za uravnavanje telesne teže.

Nupo dieta je popoln prehranski nadomestek, ki je posebej razvit za preprosto, varno in učinkovito hujšanje.

Enostavna, saj lahko izbirate med številnimi okusi in ne izgubljate časa, energije ali sredstev za nakupovanje, načrtovanje prehrane, kuhanje in štetje kalorij.

Varna, saj je dieta Nupo z več kot 35 kliničnimi študijami dokazano podprta dieta, ki zagotavlja vsa pomembna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.

Učinkovita, ker se izognete odpadni hrani, posamezni obrok je cenejši od običajnega obroka, rezultati pa govorijo sami zase.

Uravnotežite svoj dan z več fleksibilnosti

Načrt s 1.500 kCal vsekakor omogoča večjo fleksibilnost, saj lahko večerjate z družino in vam ni treba skrbeti glede prihajajočega dogodka ali praznovanja, kjer bo obilo hrane. Se vam zdi to znano?

Koliko teže lahko izgubite in kako hitro, je nemogoče predvideti, saj je vse odvisno od vaših ciljev, življenjskega sloga, stopnje aktivnosti in številnih drugih dejavnikov. Ne glede na to, ali poleg Nupo diete jeste običajno hrano ali ne, je pomembno, da dnevno zaužijete vseh 6 Nupo dietnih obrokov, saj boste tako svojemu telesu zagotovili vsa pomembna hranila. Za vas smo dieto poenostavili, saj smo ustvarili okusne in navdihujoče recepte, ki združujejo Nupo dieto z navadno hrano, hkrati pa smo že prešteli kalorije – da tega ni potrebno početi vam.

Pomembno je vedeti, da sta izguba teže in splošno zdravje večplastna, zato ju je treba obravnavati celostno. Uravnotežite vnos kalorij, osredotočite se na živila, bogata s hranili, vključite redno telesno aktivnost in upoštevajte dolgoročno vzdržnost, da boste dosegli trajne rezultate.

Ustvarite zdrave recepte v hipu.

Skupaj z našimi usposobljenimi nutricionisti in svetovalci za prehrano smo pripravili te preproste recepte, pri katerih so kalorije že skrbno izračunane in ponujajo okusne in raznolike obroke. Izvirna kombinacija Nupo diete v kombinaciji z običajno hrano. Posebej za tiste, ki si želite nekaj dodatnega – ali morda za tiste, ki si želite le navdiha ali nimate časa za ustvarjanje zapletenih in dragih dietnih načrtov.

Poiščite navdih in svoje nove najljubše recepte spodaj. Dober tek!

Izberite svoje najljubše okuse

1 od 5
1 od 3