• Kakšen učinek ima?
  Burn My Fat pospešuje presnovo maščob s kombinacijo edinstvenega izvlečka kola oreščka, ki je naraven vir kofeina, in dobro znanega zelenega čaja yerba mate, ki pospešuje razgradnjo maščobnega tkiva (maščob v telesu). Da bi dodatno okrepili njihov učinek, so kapsule dopolnjene s kajenskim poprom in vitaminom B6.


 • Komu je namenjen?
  Uporabljajte ga v dneh, ko ste manj telesno aktivni, saj spodbuja presnovo, ali kot del vsakodnevnega zdravega življenjskega sloga. 5 aktivnih in preizkušenih sestavin pomaga pri uravnavanju telesne teže in razgradnji maščob.


 • Rezultati govorijo zase

  Kot dodatno spodbudo boste prejeli tudi vitamina C in B6. Oba prispevata k normalni energijski presnovi, normalnemu delovanju imunskega sistema ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kako deluje Burn My Fat?

BURN MY FAT pospešuje presnovo maščob s kombinacijo edinstvenega izvlečka kola oreščka, ki je naraven vir kofeina, in dobro znanega zelenega čaja yerba mate, ki pospešuje razgradnjo maščobnega tkiva (maščob v telesu). Da bi dodatno okrepili njihov učinek, so kapsule dopolnjene s kajenskim poprom in vitaminom B6.

Poskusite ga tu

 • Yerba Mate
  Zeleni čaj yerba mate*, znan tudi kot »zelišče bogov«, raste v gorskih predelih ali džungli v krajih, kot je Južna Amerika. Po tem, ko liste odrežejo, jih zdrobijo ali posušijo. Zeleni čaj yerba mate je eno redkih zelišč na svetu, ki vsebuje kofein. Z enodnevnim odmerkom pravzaprav zaužijete do 95 mg naravnega kofeina. Lastnosti zelišča yerba mate pripomorejo k uravnavanju telesne teže in razgradnji maščob.

  *Vsebuje kofein (95 mg/dnevni odmerek). Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere.


 • Kajenski poper
  Kajenski poper spada v družino čilijev. Ime je dobil po karibskem otoku Cayenne, čeprav ne izvira od tam. Kajenski poper pravzaprav prihaja iz Južne Amerike in se prideluje iz suhih čilijev vrste Cayenne. Kajenski poper vsebuje kapsaicin in prispeva k izgubi telesne teže ter vam pomaga, da pri hujšanju ostanete na pravi poti.


 • Vitamin B6
  Vitamin B6, imenovan tudi piridoksin, je vodotopen vitamin. Telo vitamin B6 npr. potrebuje za to, da pretvori aminokisline v energijo, gradi DNK, prispeva k normalni energijski presnovi in normalnemu delovanju imunskega sistema, poleg tega pa ta vitamin zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.


 • Naravni viri

  Vsebuje izvleček iz semen oreščka kola, ki izvira iz tropskih deževnih gozdov zahodne Afrike. Oreščki so naravni vir kofeina in zagotavljajo učinek hujšanja ter pospešujejo presnovo.

Kako uporabljati Burn My Fat?

Uporabljate ga lahko po potrebi. Vedno upoštevajte navodila glede priporočenega dnevnega odmerka in morebitna dodatna navodila na embalaži posameznega izdelka.

Dnevni odmerek: Vzemite 1 kapsulo dnevno.

NASVET! Kombinirate ga lahko z drugimi izdelki Slim Boost, kot so Fill My Tummy, Calorie Fighter ali Fat Fighter. Vendar pa morate vedno upoštevati navodila glede priporočenega dnevnega odmerka in morebitna dodatna navodila na embalaži posameznega izdelka, saj se ta od izdelka do izdelka razlikujejo.

Burn My Fat lahko na primer uporabite, ko ...

Uporabljajte ga v dneh, ko ste manj telesno aktivni, saj spodbuja presnovo, ali kot del vsakodnevnega zdravega življenjskega sloga. 5 aktivnih in preizkušenih sestavin pomaga pri uravnavanju telesne teže in razgradnji maščob.

Začnimo

Pogosta vprašanja

Kako jemati Burn My Fat?

Vzemite 1 kapsulo (NE odpirajte) na dan s kozarcem vode (250 ml). Ker izdelek vsebuje kofein, ki ustreza približno 1 skodelici kave, priporočamo, da izdelek vzamete zjutraj, da ne bi motili spanca.

Kako mi izdelek koristi?

Burn My Fat vsebuje naravne sestavine, ki pospešujejo vaš metabolizem, zato boste porabili več kalorij.

Ali lahko uporabljam tako Burn My Fat in Collagen Beauty & Burn istočasno?

Da, lahko, saj si njuno delovanje ne nasprotuje. Ne pričakujte pa dvojnega učinka, če bi jemali oba izdelka skupaj. Priporočamo, da jemljete enega ali drugega. Razlika med izdelkoma je v vsebnosti kolagena.

Kdaj naj uporabljam Burn My Fat?

Če ne uspete opraviti vseh aktivnosti, ki si jih resnično želite, je Burn My Fat odličen dodatek. Vendar pa vedno priporočamo aktiven življenjski slog.

Kako dolgo lahko uporabljam Burn My Fat?

Ker je Burn My Fat prehransko dopolnilo, ni omejitve, koliko dni/tednov/mesecev/let lahko jemljete izdelek, zato vam priporočamo, da izdelek jemljete, dokler ne občutite želenega učinka.

Ali je Burn My Fat varen za uporabo?

Da, je. Nupo Slim Boost je sestavljen iz skrbno izbranih aktivnih sestavin iz naravnih virov. Vsi izdelki Slim Boost so razviti v skladu z živilsko zakonodajo EU in Danske ter izpolnjujejo zahteve za trditve, ki jih je določila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), ki je najvišji organ za varnost hrane v EU. Seveda morate biti pozorni na morebitne alergene.

Potrjena mnenja, ki odražata našo zavezanost k odličnosti