Shaki

Pripravili smo vrsto okusnih receptov, ki bodo popestrili vašo dieto. Želite se potopiti v te okusne kreacije? Kliknite spodnji gumb in začnite raziskovati svet okusnih in hranljivih receptov za shake.

Poglejte si recepte Poglejte si Nupo shake

Juhe

Vsako različico juhe smo spremenili v čudovito doživetje. Ste pripravljeni na odkrivanje teh slanih užitkov? Preprosto pritisnite spodnji gumb in se potopite v zbirko edinstvenih receptov za dietne juhe.

Poglejte si recepte Poglejte si Nupo juhe

Obroki

Iz naših toplih in slastnih jedi smo naredili nekaj izjemnega, da boste lahko še bolj uživali. Recepti so sestavljeni iz nekaj sestavin, ki jih lahko kupite v vseh trgovinah, še vedno pa jih je enako enostavno in hitro pripraviti - in prav tako enostavno uživati.

Poglejte si recepte Poglejte si Nupo oborke

One Meal Palačinke

Kot bonus smo dodali še nekaj dodatnih okusov našim priljubljenim palačinkam One Meal +Prime. Te niso del Nupo diete, vendar so odličen zajtrk in prigrizek, poleg tega pa jih je tako enostavno obleči.

Poglejte si Nupo palačinke

Poglejte si Nupo dietne načrte

Še danes začnite svojo pot preobrazbe in sprostite potenciale naših preprostih in učinkovitih prehranskih načrtov, ki vas bodo pripeljali do uspeha.

Preberite več