• BURN MY FAT


  Burn My Fat pospešuje izgorevanje maščob in spodbuja presnovo. 5 aktivnih in dokumentiranih sestavin pomaga pri uravnavanju telesne teže in razgradnji maščobnih oblog. Zato priporočamo, da kapsule Burn My Fat uporabljate takrat, ko ste manj fizično aktivni.

 • FILL MY TUMMY


  Fill My Tummy vas nasiti in stabilizira krvni sladkor, da se izognete prenajedanju in želji po sladkem. Zato izdelek Fill My Tummy uporabljajte pred obroki in v času, ko običajno začutite željo po sladkem, na primer popoldne.

 • FAT FIGHTER


  Fat Fighter prepreči vnos do neverjetnih 540 kcal maščob iz hrane – na obrok. Zato uporabite Fat Fighter, kadar boste jedli ocvrt krompirček, omake, meso z visoko vsebnostjo maščob, sir, smetano itd.

 • CALORIE FIGHTER


  Calorie Fighter zmanjša dnevni vnos kalorij za približno 800 kcal tako, da zmanjša absorpcijo maščob za do 42 % in absorpcijo sladkorja za do 46 %. Zato izdelek Calorie Fighter uporabite tik pred obrokom z visoko vsebnostjo maščob in/ali sladkorja.

COLLAGEN BEAUTY & BURN

Collagen Beauty & Burn vsebuje kombinacijo vitaminov, mineralov in skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov. Uživanje dopolnila Slim Boost Collagen Beauty & Burn, ki je kombinacija morskega kolagena in topilca maščob, lahko uporabnikom nudi več koristi: pospešuje vaš proces hujšanja s pomočjo rastlinskih izvlečkov. Kola pomaga pri razgradnji maščobnega tkiva, medem ko guarana in kajenski poper prispevata k izgubi telesne teže. Poleg tega prejmete z zaužitjem enega odmerka 2500 mg kolagena iz morskih virov, ki prispeva k lepšemu videzu kože.

Spodbudite & uravnotežite

Vključite Slim Boost v vsakodnevno rutino za ravnovesje in lepoto ali za užitek v občasnih pregrehah, ne da bi pri tem ogrozili svojo dieto.

Dodatki Slim Boost ponujajo preprost načrt:

 • Pospešite presnovo maščob s prehranskim dopolnilom Burn My Fat
 • Zmanjšajte prenajedanje s prehranskim dopolnilom Fill My Tummy
 • Izberite medicinska pripomočka Fat Fighter ali Calorie Fighter za zmanjšanje absorpcije kalorij iz maščob in sladkorjev.
 • Poiščite svoj notranji sijaj s prehranskim dopolnilom Collagen Beauty & Burn.

  Vključitev naših skrbno izbranih dodatkov v vašo dieto vam lahko pomaga uživati v bolj uravnoteženem življenju in hkrati ohraniti nadzor nad prehrano.

Slim Boost products

Pogosta vprašanja o Slim Boost

Ali lahko kombiniram vseh 5 Slim Boost izdelkov hkrati?

Da, lahko, vendar imajo nekateri od njih podobne učinke, zato vam priporočamo, da na primer izberete ali Burn My Fat ali Collagen Beauty & Burn, ter da ne uporabljate Calorie Fighterja in Fat Fighterja z istim obrokom.

V nadaljevanju si oglejte, kako lahko uživanje izdelkov razporedite čez dan:

 • Zjutraj: Vzemite Burn My Fat ali Collagen Beauty & Burn. Priporočamo, da ju vzamete zjutraj, saj vsebujeta kofein
 • Z zajtrkom: Vzemite Calorie Fighter ali Fat Fighter. Za doseganje večje sitosti lahko 30 minut pred obrokom vzamete tudi izdelek Fill My Tummy.
 • Ob kosilu: Vzemite Calorie Fighter ali Fat Fighter. Za doseganje večje sitosti lahko 30 minut pred obrokom vzamete tudi Fill My Tummy.
 • Ob večerji: Vzemite Calorie Fighter ali Fat Fighter. Za doseganje večje sitosti lahko 30 minut pred obrokom vzamete tudi Fill My Tummy.
 • Po potrebi: Vzemite IBS Relief če/ko se pojavijo simptomi IBS.

Kaj pomeni, da je izdelek medicinski pripomoček?

Medicinski pripomočki so izdelki, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, lajšanje ali zdravljenje bolezni, invalidnosti ali poškodb. Uporabo izdelkov Slim Boost ureja Danska agencija za zdravila. Pred uporabo izdelka VEDNO natančno preberite navodila.

Kaj pomeni, da je izdelek prehransko dopolnilo?

Prehransko dopolnilo se priporoča kot dodatek k siceršnji zdravi in raznoliki prehrani. Naša prehranska dopolnila so sestavljena iz skrbno izbranih aktivnih sestavin iz naravnih virov. Vsi izdelki Slim Boost so razviti v skladu z živilsko zakonodajo EU in Danske ter izpolnjujejo zahteve za trditve, ki jih je določila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), najvišji organ za varnost hrane v EU. Trajanje jemanja prehranskega dopolnila ni omejeno, zato priporočamo, da izdelek jemljete, dokler ne dosežete želenega učinka.