• Kakšen učinek ima?

  • Olajša boleče simptome in pritisk odvečnih plinov v prebavnem traktu.
  • Blaži bolečine v trebuhu pri bolnikih s sindromom razdražljivega črevesja, pri katerih prevladuje driska.
  • Normalizira peristaltiko in zmanjša bolečino, s čimer preprečuje zaporo črevesja.

 • Komu je namenjen?

  Nupo Care IBS Relief je medicinski pripomoček, ki lahko posameznikom s sindromom razdražljivega črevesja (IBS) lajša simptome.


 • Rezultati govorijo sami zase

  Ste utrujeni od nenehnega nelagodja, ki ga povzroča sindrom razdražljivega črevesja (IBS)? Kapsule IBS Relief so tu, da vam zagotovijo olajšanje, ki si ga zaslužite. Poslovite se od nepredvidljivih simptomov in zaživite udobno in samozavestno življenje.

Kako deluje IBS?

Nupo Care IBS Relief je zdravstveni pripomoček, zasnovan tako, da ljudem s sindromom razdražljivega črevesja (IBS) zagotavlja številne prednosti. Med glavnimi prednostmi je lajšanje prebavnih težav.

Pomaga lajšati moteče črevesne simptome in blaži nelagodje, ki ga povzroča prekomerna količina plinov v prebavnem sistemu. Poleg tega pomaga blažiti bolečine v trebuhu pri tistih z IBS, pri katerih prevladuje driska. Z normalizacijo peristaltike in zmanjšanjem bolečine preprečuje tudi črevesne zapore.

Try it here

 • Ne dovolite, da IBS

  narekuje vašemu vsakdanjemu življenju. Z Nupo Care IBS Relief lahko ponovno pridobite nadzor in se prepustite vsakemu trenutku brez skrbi zaradi nelagodja.


 • Ciljno usmerjena pomoč
  Naše kapsule so posebej zasnovane za lajšanje bolečih simptomov in nelagodja, povezanih z IBS, vključno z napihnjenostjo, bolečinami v trebuhu in nerednim odvajanjem blata.


 • Simptomi IBS

  Poslovite se od nelagodja, povezanega z IBS, in si olajšajte življenje s kapsulami Nupo Care IBS Relief še danes!

IBS Relief lahko uporabite, če …

Ne glede na to, ali gre za družabno srečanje, naporen delovni dan ali preprosto uživanje v vaših najljubših dejavnostih, vam kapsule IBS Relief omogočajo, da živite po svojih pravilih. Z Nupo Care IBS Relief naredite korak k udobnejšemu vsakdanu. Vaše dobro počutje je pomembno in mi smo tu, da vam pomagamo na vsakem koraku.

Ocenjuje se, da približno11 % ljudi trpi zaradi simptomov, povezanih z IBS
Vir: "Ameriška nacionalna knjižnica za medicino"

Poskusite ga

Pogosta vprašanja o IBS Relief

Kako uporabljati IBS Relief?

Uporabite ga po potrebi. Vedno upoštevajte navodila glede priporočenega dnevnega odmerka in morebitna dodatna navodila na ovojnini in vložnem listu.

Kako mi izdelek koristi?

Naše kapsule so posebej zasnovane za lajšanje bolečih simptomov in nelagodja, povezanih z IBS, vključno z napihnjenostjo, bolečinami v trebuhu in nerednim odvajanjem blata.

Kdaj je optimalno uporabljati zdravilo IBS Relief?

Izdelek lahko jemljete preventivno ali če se pojavijo spontani simptomi, kot so kopičenje plinov v želodcu, bolečine v trebuhu in driska ali napihnjen in napihnjen želodec.

Kako dolgo lahko uporabljam zdravilo IBS Relief?

Ker je IBS relief medicinski pripomoček, se priporoča uporaba največ 4 tedne. Po tem obdobju lahko zdravljenje nadaljujete po 4 dneh.

Ali obstajajo kakšni neželeni učinki IBS Relief?

Glavni neželeni učinki uživanja naravnih mineralov so gastrointestinalni simptomi: bolečine v trebuhu, napihnjenost, driska in napenjanje.

Potrjena mnenja, ki odražata našo zavezanost k odličnosti