Pričnite z izpolnjevanjem novoletnih zaobljub
Dobro počutje Izguba teže

Pričnite z izpolnjevanjem novoletnih zaobljub

V tem obdobju leta si mnogi zaželijo, da bi pričeli z bolj zdravim načinom življenja in izgubili neželene odvečne kilograme. Če želite biti pri izgubi telesne teže uspešni, je pomembno, da poiščete način, ki ustreza vam, vašim osebnim ciljem in vašemu vsakdanjemu življenju.


Vprašajte se, kaj si z novim in bolj zdravim načinom življenja želite doseči in se na ta cilj osredotočite! Če imate kakršne koli dvome glede najboljšega načina za začetek te poti, naj vas ne bo strah vprašati za nasvet. Na voljo je namreč skoraj neomejeno število napotkov in trikov glede različnih diet, ki vam lahko pomagajo na različne načine. Za izgubo odvečnih kilogramov je bistven primanjkljaj kalorij, medtem ko boste s presežkom kalorij le stežka izgubili telesno težo in boste najverjetneje namesto tega nekaj kilogramov celo pridobili. Mnogim ljudem največji izziv po izgubi odvečnih kilogramov predstavlja vzdrževanje telesne. Nupo ponuja številne rešitve, ki vam bodo olajšale začetek hujšanja. Gre za dvotedensko in tritedensko dieto, sestavljeno iz Nupo nadomestila obroka v prahu (VLCD), ki ga boste v tem obdobju potrebovali, in Nupo shakerja. Poleg tega si lahko sami izberete okus – ali celo več različnih okusov. Ponujamo šest različnih okusov, od manga in vanilije pa do pekočega tajskega piščanca.
Naše vsakdanje življenje pogosto prekriža pot našim dobrim namenom. To se lahko zgodi tudi najboljšim in najbolj predanim izmed nas, zato naj vas ne skrbi. Če se vam zgodi, da se dan ali dva ne držite svojega načrta, to ne bo imelo dolgoročnih posledic. Pomembno je le, da se nato vrnete k svojemu urniku in nadaljujete s hujšanjem. Kot smo že omenili, je v primeru dvomov najbolje vprašati za pomoč, ali pa se obrniti na družinskega člana ali dobrega prijatelja, ki ga lahko prosite, da vam pri novem načinu življenja pomaga. Vzajemno si lahko pomagate s spodbujanjem, deljenjem izkušenj in podporo pri osredotočanju na cilje. Če enemu izmed vas spodleti, mu lahko drugi pomaga pri vrnitvi na pravo pot.
Nazaj na spletni dnevnik