Popolna rešitev z Nupo dieto VLCD
Izguba teže Izguba teže 10kg+ Izguba teže 5-10kg

Popolna rešitev z Nupo dieto VLCD

HITRO – VARNO – UČINKOVITO

Nupo dieta VLCD* ni tvegana ter je dobro raziskana in učinkovita dieta za tiste, ki želijo ali morajo hitro, varno in učinkovito shujšati. Pri hitrem hujšanju se poveča možnost, da boste še naprej izgubljali telesno težo, saj vas bodo hitro doseženi rezultati motivirali za spremembo prehrane in življenjskega sloga.

Za optimalno učinkovitost vse obroke za do tri tedne nadomestite s šestimi obroki Nupo dietnih shakov, juh ali ovsenih kaš na dan. Teh 6 obrokov vsebuje optimalno kombinacijo beljakovin, vlaknin, vitaminov in hranil, ki jih vaše telo potrebuje čez dan, in zmanjšuje vnos kalorij na samo 800 kalorij dnevno**. Zaradi optimalne sestave izdelkov iz linije Nupo dieta ne boste izgubljali mišične mase, ampak predvsem odvečne maščobne zaloge.

* VLCD je kratica za zelo nizkoenergijsko dieto

** Običajen dnevni vnos kalorij odrasle osebe je približno 2000–3000 kalorij.

SHRANJENE MAŠČOBE KOT GLAVNI VIR ENERGIJE

Izdelki iz linije Nupo dieta vsebujejo omejeno količino ogljikovih hidratov. Zaradi »pomanjkanja« ogljikovih hidratov začne vaše telo namesto ogljikovih hidratov kot primarni vir energije uporabljati odvečne maščobne zaloge. To naravno stanje se imenuje ketogeneza in povzroča vrsto pozitivnih učinkov, kot je zmanjšanje občutka lakote. To je velika prednost za tiste, ki želijo ali morajo shujšati.

PRVI TRIJE DNEVI SO NAJTEŽJI

Za marsikoga, ki vse obroke nadomesti z izdelki iz linije Nupo diet, je prve 3–4 dni, preden telo preide v ketozo, najtežje obdobje. Veliko ljudi čuti močno lakoto in potrebo po tem, da z nečim napolnijo želodec. Da bi vam to obdobje olajšal, je Nupo razvil kapsule SLIM BOOST - FILL MY TUMMY*. Gre za vlaknine v kapsulah, ki vam dajejo občutek sitosti. Kapsule SLIM BOOST - FILL MY TUMMY vaš želodec napolnijo z naravnimi vlakninami, glukomanan pa absorbira neverjetno velike količine vode in vam daje občutek sitosti.

Za izboljšanje učinka smo kapsulam FILL MY TUMMY dodali krom, ki pomaga ohranjati stabilno raven sladkorja v krvi. Dodali smo tudi rakitovec, saj raziskave kažejo, da krepi delovanje prebavil in pospešuje presnovo. Poleg tega je rakitovec naravno obogaten z vitaminom C, ki prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema.

* Ob zaužitju kapsul SLIM BOOST - FILL MY TUMMY ne pozabite piti veliko vode (1–2 kozarca)

NUPO DIETA VAM PONUJA:

Preprosto in učinkovito dieto, ki ji ni težko slediti.

  • Popolno dieto z nizkokaloričnim vnosom in pravim razmerjem zaužitih hranilnih snovi.
  • Varno in zanesljivo prehrano, ki temelji na 35 kliničnih študijah.
  • Enostavno rešitev, ki nadomesti vašo običajno prehrano s šestimi obroki na dan.
  • Obroke, ki so pripravljeni v 2 minutah.
  • Nupo dieta je preprosta rešitev za vse, ki želite svojo pozornost poleg diete nameniti še drugim stvarem. Začnite z Nupo dieto in z novim načinom življenja!

Priporočamo, da Nupo dieto uporabljate največ 3 tedne. Nato priporočamo 1–2 tedna premora z običajno, zdravo prehrano oz. energijsko omejeno dieto, nato pa lahko z uporabo izdelkov iz linije Nupo dieta nadaljujete do 3 tedne, ali dokler ne dosežete svojih ciljev.

Izberite paket, ki vam bo v naslednjih nekaj tednih najbolj ustrezal
in začnite hujšati že danes!

 

Nazaj na spletni dnevnik