Kaj vsebujejo Slim Boost izdelki?

Kaj vsebujejo Slim Boost izdelki?

Obe različici SLIM BOOST kapsul temeljita na aktivnih sestavinah iz naravnih virov. Kapsule izpolnjujejo vse stroge zahteve danskega Ministrstva za okolje in hrano, poleg tega pa so brez glutena in GSO. Primerne so tudi za vegetarijance, saj so tako kapsule kot tudi njihova vsebina rastlinskega izvora.

KAPSULE FILL MY TUMMY

Vsebujejo tri aktivne sestavine za vse, ki želite pospešiti izgubo odvečnih kilogramov, izboljšati presnovo in svoj želodec napolniti s prehranskimi vlakninami.

GLUKOMANAN

Naravna vodotopna prehranska vlaknina iz rastline konjak. V vašem želodcu in črevesju deluje tako, da absorbira tekočino in jo spreminja v gostejšo maso. Ko bo želodec začutil, da je poln, bo občutek lakote popustil. V kombinaciji z nizkoenergijsko dieto, glukomanan prispeva k znižanju telesne teže*.

RAKITOVEC

Znan kot “limona s severa”, ki izboljšuje presnovo. Poleg tega je rakitovec naravno bogat z vitaminom C, ki prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema.

KROM

Pomembno mikrohranilo, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi, saj spodbuja učinek inzulina, ki uravnava krvni sladkor v telesu. *Koristni učinek se doseže z zaužitjem 6 kapsul na dan (3 g glukomanana). Vzemite dve kapsuli pred vsakim glavnim obrokom. VEDNO jih zaužijte z večjo količino vode (vsaj 1-2 kozarca), da ne pride do zamašitve požiralnika ali sapnika. To še posebej velja za osebe z disfagijo (motnjami požiranja). Uporablja se v povezavi z nizkoenergijsko dieto.

KAPSULE BURN MY FAT

Vsebujejo šest aktivnih sestavin za vse, ki želite pospešiti proces izgube odvečnih kilogramov, izboljšati presnovo maščob in vzdrževati normalno energijsko presnovo.

MOROSIL®

Patentiran sicilijanski izvleček iz rdečih pomaranč. Morosil® je naravno obogaten z vitaminom C, ki prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema.

YEBRA MATE*

Znano kot zelišče “bogov”, ki je vir kofeina. Lastnosti zelišča yerba mate pripomorejo k uravnavanju telesne teže in razgradnji maščob.

KAJENSKI POPER

Spada v družino čilijev. Pripomore k uravnavanju telesne teže in vam pomaga ostati na pravi poti do izgube odvečnih kilogramov.

VITAMIN B6

Prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema, poleg tega pa zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. *Vsebuje kofein (20 mg/dnevni odmerek). Ni priporočljivo za otroke ali noseče in doječe matere.
Nazaj na spletni dnevnik