Izgubite še več telesne teže
Izguba teže Izguba teže 10kg+ Izguba teže 5-10kg Vzdrževanje teže

Izgubite še več telesne teže

Izgubite še več telesne teže z izdelki iz linije Slim Boost

Linijo izdelkov Slim Boost sestavljajo trije različni prehranski dodatki, s katerimi boste pospešili izgubo telesne teže in jo potem tudi uspešno vzdrževali. Gre za Slim Boost izdelke v obliki kapsul, ki so zasnovani z mislijo na izzive, s katerimi se boste gotovo soočali.

KAPSULE FILL MY TUMMY

Napolnite svoj želodec z naravno vodotopno vlaknino glukomananon, ki ima izjemno sposobnost absorbiranja vode z do 60-krat večjo prostornino, kot jo ima sam. Čim večja je masa v želodcu, tem manjši je občutek lakote. Da bi povečali učinek kapsul FILL MY TUMMY, smo jim dodali krom, ki pomaga uravnavati krvni sladkor in tako zavira vašo željo po sladkem.

KAPSULE BURN MY FAT

Pospešite presnovo maščob s kombinacijo edinstvenega patentiranega MOROSILA, naravnega izvlečka rdeče pomaranče, in dobro znanega zelenega čaja "yerba mate", ki pospešuje razgradnjo maščobnega tkiva. BURN MY FAT kapsule vsebujejo tudi kajenski poper in vitamin B6, ki poskrbita za večjo učinkovitost izdelka in pospešujeta izgorevanje maščob v obdobjih neaktivnosti.

KAPSULE FAT FIGHTER

Razvite z namenom zdravljenja in preprečevanja debelosti ter prekomerne telesne teže. Zaradi revolucionarne patentirane sestavine Lipomyl™ pa je učinek še mnogo boljši. Druga pomembna prednost Slim Boost+ Fat Fighter kapsul je, da se Lipomyl™ lahko veže na več vrst maščob, a ne absorbira v maščobi topnih vitaminov (A, D, E in K). Telesu zato omogoča, da lahko dobro izkoristi esencialna hranila. Lipomyl™ je rastlinskega izvora in je primeren za vegane.
Nazaj na spletni dnevnik