Ali so Slim Boost izdelki varni za uporabo?

Ali so Slim Boost izdelki varni za uporabo?

Nupo SLIM BOOST izdelki vsebujejo skrbno izbrane sestavine iz naravnih virov. Sestavine in njihove učinke je temeljito ovrednotila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), ki je najvišja agencija za varnost hrane v EU in zato njena ocena za naš izdelek predstavlja žig kakovosti. Za doseganje najboljšega učinka vedno upoštevajte navodila na posameznem izdelku.

KDAJ NAJ JEMLJEM SLIM BOOST IZDELKE iN V KAKŠNI KOLIČINI?

SLIM BOOST izdelke lahko po potrebi uporabljate kadar koli. Vedno upoštevajte navodila glede priporočenega dnevnega odmerka in morebitna dodatna navodila na embalaži posameznega izdelka.

KAPSULE FILL MY TUMMY

Vzemite 2 kapsuli dnevno, približno 30 minut pred obrokom (največ 6 kapsul na dan) z večjo količino vode. ZAPOMNITE SI! Koristni učinek se doseže z zaužitjem 6 kapsul na dan (3 g glukomanana). Vzemite dve kapsuli pred vsakim glavnim obrokom. VEDNO jih zaužijte z večjo količino vode (vsaj 1-2 kozarca), da ne pride do zamašitve požiralnika ali sapnika. To še posebej velja za osebe z disfagijo (motnjami požiranja). Kapsule se porabljajo v povezavi z nizkoenergijsko dieto.

KAPSULE BURN MY FAT

Vzemite eno kapsulo dnevno.
Nazaj na spletni dnevnik