Kako preneham z Nupo dieto, ko dosežem želeno izgubo telesne teže?
Po nupo dieti

Kako preneham z Nupo dieto, ko dosežem želeno izgubo telesne teže?

Vašemu telesu bo koristilo, če boste nadaljevali z dobrim vzorcem prehranjevanja s šestimi obroki na dan, ki ste ga dosegli z Nupo dieto. Svetujemo vam, da čez dan pojeste tri glavne obroke (zjutraj, opoldne in zvečer), ki naj bodo sestavljeni po modelu krožnika, ter da dajete prednost korenasti zelenjavi in pustemu mesu.

Poleg glavnih obrokov je priporočljivo, da čez dan zaužijete dva do tri vmesne obroke, da ohranite izgorevanje in stabilno raven sladkorja v krvi. Nizkokaloričen prigrizek je lahko jajce, pest mandljev ali nekaj korenčkov. Poskusite lahko tudi druge naše izdelke, npr. izdelke One Meal za nadomestitev obroka ali zdrave prigrizke. Izdelki One Meal so različna nadomestila obrokov, s katerimi lahko nadomestite enega do dva glavna dnevna obroka. Več o naših izdelkih One Meal si lahko preberete tukaj.

Nupo proteinske ploščice so ploščice, ki jih lahko uživate kot prigrizek, saj so bogate s proteini in vlakninami. Na voljo so v dveh različnih okusih: karamela z ingverjem in čokolada. Če niste našli odgovora na svoje vprašanje, nas kontaktirajte na info@nupo.si *Model krožnika je izraz, ki opisuje priporočeno porazdelitev ogljikovih hidratov, proteinov in maščob v enem obroku.

Nazaj na spletni dnevnik