Nupo Akademija

info@nupo.si | 080 87 99

Dobrodošli v Nupo akademijo. Želite spremeniti svoj življenjski slog, spremeniti prehranjevalne navade, izgubiti odvečne kilograme, oblikovati svoje telo, se bolje počutiti v svoji koži, pridobiti na samozavesti, izboljšati kakovost svojega življenja ter se končno premakniti iz statusa quo, vendar ne veste kje bi začeli? Potem ne iščite več, mi imamo rešitev za vas, da naredite 360° spremembo v življenju!

Kot specialisti na področju dietne prehrane smo v podjetju Nupo ustvarili ekskluziven program za celovito spremembo življenjskega sloga za osebe, ki iščejo pomoč in podporo v trenutnem režimu prehrane in telesne vadbe, da bi dosegli svoje začrtane cilje. Nupo akademijo in NUPO 360° PROGRAM® vodi ekipa strokovnjakov s področja funkcionalne vadbe, psihologije, coachinga in nutricionizma. Vi ste gonilna sila Nupo akademije. Kot motivirana skupina posameznikov, ki želijo postati fit, izboljšati svoje zdravje, počutje in samozavest, ne glede kaj je vaš cilj, vam ponujamo centralno točko, kjer se lahko učite eden od drugega, delite svoje izkušnje z osebami, ki se z vami poistovetijo ter najpomembnejše si nudite medsebojno moralno podporo.

Nupo funkcionalno vadbo bo vodil Gašper Simčič, fitness trener FZS, ki bo z vami dvakrat tedensko na treningih, ki so ciljno usmerjeni ter prilagojeni vaši kondicijski pripravljenosti ter vašemu cilju.

Vedenjsko terapijo bo izvajal eden najboljših slovenskih športnih psihologov, prof. dr. Matej Tušak, ki je zadnja leta sodeloval z veliki športniki kot so Tina Maze, Petra Majdič, itd. Ukvarja se tudi s psihološkim svetovanjem posameznikom z najrazličnejšimi težavami, sodeluje z različnimi podjetji, manegerji, vodstvenimi delavci in ljudmi z vsakdanjimi težavami. Vsaka faza, ki smo jo zastavili v obdobju 4, 8 in 12 tednov ima svoj cilj, tako bomo pokrili:

  • 1. - 4. teden: Samospoznavanje in odločitev za spremembe
  • 5. - 8.teden: Zmanjševanje stresa pri hujšanju in aktiviranje energije za hujšanje
  • 9. - 12.teden: Vztrajanje na poti hujšanja in utrjevanje novih vedenjskih vzorcev

Coaching s Katjo Fašink na področju:

  • odločitev za sprememb v življenju
  • pridobivanja samozavesti,
  • organizacije časa, 
  • kako se imeti rada
  • kako poiskati, poudariti  in  izkoristiti  notranjo  moč
  • nov-a jaz, na poti do cilja + nagrajevanje samega sebe
  • kako biti ženska v današnjem zahtevnem času.

Tukaj bodo tudi tedenska nutricionistična svetovanja in meritve, ki so nepogrešljiv del NUPO 360° PROGRAMA® Nupo svetovalke, ki se bo na tedenski osnovi z vami pogovorila osebno o vašem uspehu, spremembah, pričakovnjih, pregrehah in napredku.

Vsekakor je Nupo dietna prehrana nepogrešljiv del našega programa, kjer smo v celoten paket zapakirali tudi za celotno obdobje 4, 8 ali 12 tednov premium Nupo dietno prehrano. Nupo dietna prehrana - Nupo Dietni Shake (napitki) in Nupo Dietne Juhe so dietetična živila za posebne zdravstvene namene, ki jih uporabljamo za uravnavanje resne debelosti v zelo nizkoenergijski dieti, saj s svojo sestavo pokrijejo vse potrebe organizma po vitaminih, mineralih, vlakninah in energiji ob priporočenem razmerju potrebnih hranil.), s katero posameznik ohranja mišično maso, saj vnese več kot 65 g beljakovin, skrbi za energijo z več kot 50 g ogljikovih hidratov ter vsaj 12 g maščob, s tem pa med dieto preprečujejo pojav težav, povezanih z žolčem. Hkrati pa telo dobi vse vitamine, minerale in vlaknine, ki jih potrebuje. Nupo dietni napitki ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, odlikuje jih tudi t.i. TruCal - kalcij iz pravega mleka ter ne vsebujejo glutena.

Nupo dietna prehrana zagotavlja enostavno, dolgotrajno in učinkovito izgubo prekomerne telesne teže posameznika. V obdobju 30 let je bilo na Nupo dietnih napitkih narejenih več kot 56 kliničnih študij, ki potrjujejo tako učinkovitost kot varnost, izboljšanje parametrov (znižanja krvnega tlaka, sladkorja v krvi, holesterola, itd.), spremembe prehranjevalnih navad in izboljšanja kakovosti življenja posameznikov, ki so uživali Nupo dietne napitke v času procesa izgube telesne teže. So registrirana na Ministrstvu za zdravje, zato imajo kot takšna skrbno načrtovano in preverjeno sestavo, hranilno vrednost, potrebne minerale in vitamine ter ostala dokazila in so rezultat trdega dela uradne medicine, saj so bila razvita s strani vodilnega danskega obesitologa dr. Flemminga Quaade za paciente, ki so se pripravljali na bariatrično operacijo, torej paciente z ITM> 45 kg/m2.

Paketi NUPO 360° PROGRAM® z vključenim 4, 8 ali 12-tedenskim paketom Nupo dietne prehrane:

Paketi NUPO 360° PROGRAM® brez Nupo dietne prehrane (SAMO PROGRAM):

Kako mi lahko Nupo akademija pomaga?
Na podlagi 4, 8 in 12 tedenskega izziva, vam Nupo akademija nudi celoten vodnik NUPO 360° PROGRAM® ter nasvete kako priti do svojega cilja. Iz tedna v teden boste prejeli smernice za fizično vadbo, tedenske jedilnike, seanse vedenjske terapije do spremembe svojih preteklih vzorcev ter coachinga, da si povrnete svojo samozavest in zaupanje vase ter boljše počutje. Vemo, da je vsaka oseba drugačna in vemo, da vsaka oseba želi biti drugačna nasvoj način. Zato smo prepričani, da se bo vsakdo našel v našem odličnem programu, ki posamezniku nudi celovit specter korakov do nove podobe. Glede na vaš cilj bodo tudi vaši koraki prilagojeni – sprememba prehranjevalnih navad, povečanje telesne aktivnosti, oblikovanje telesa, pridobitev samozavesti, boljše počutje, vse do izboljšanja kakovosti življenja in novega začetka. Tukaj smo, da vam pomagamo doseči svoj cilj, kakršenkoli je.

Kako se prijavim v Nupo akademijo?
Tukaj smo, da vam pomagamo kot ekipa. Vse kar naprošamo je, da vzamete 1 svojo staro sliko iz študentskih let preden se nam pridružite v 4, 8 ali 12 tedenskem NUPO 360° PROGRAMU®, da boste sami videli rezultate, ki jih boste dosegli. Lahko jo tudi delite z ostalimi udeleženci Nupo akademije in potem vam bomo čestitali za rezultate in trajne spremembe, ki se bodo zgodile v naslednjih mesecih.

Prijava v Nupo akademijo je enostavna, vse kar morate narediti je, da izberete enega izmed paketov, ki so vam na voljo, ki zajemajo za obdobje 4, 8 ali 12 tednov, vse kar potrebujete za vaš uspeh, skupaj s celotnim paketom Nupo dietne prehrane za izbrano obdobje 6 obrokov dnevno, torej za omenjeno obdobje ne boste potrebovali nobene druga hrane in posledično ne boste imeli dodatnih stroškov.

V program se lahko vključite kadarkoli na 080 87 99.

Urnik:

PREDSTAVITVENA URA NUPO 360° PROGRAMA®: 17h v Sunny studio   

PONEDELJEK

TOREK

ČETRTEK

9 - 17h 16 - 17h 16.30 - 17.30h
Nutricionistično svetovanje in meritve, termin po dogovoru s klientom (Sedež podjetja Nupo, Dunajska 159, Lj.)

Nupo funkcionalna vadba z Gašperjem Simčič, fitnes trenerjem FZS (velika dvorana Sunny studio)

Nupo funkcionalna vadba z Gašperjem Simčič, fitnes trenerjem FZS (velika dvorana Sunny studio)
  17 - 18h 17.30 - 18.30h
Nupo dietna prehrana bo klientom dostavljena na dom ali prevzem pri nutricionističnem svetovanju Vedenjska terapija s prof. dr. Matejom Tušak (Mala dvorana Sunny studio) Coaching s Katjo Fašink (Mala dvorana Sunny studio, vsak 2.teden)
   
4, 8 IN 12 TEDENSKI NUPO 360° PROGRAM SE PRIČNEJO HKRATI.  
   
STYLING WORKSHOP Z NINO ŠUŠNJARA pri 12 TEDENSKEM NUPO 360° PROGRAMU se prične po koncu 12 tednov.   

 

Načrt prehrane, fizične vadne in celoten urnik seans boste prejeli po elektronski pošti po izvedenem plačilu izbranega paketa.