Izračunajte svoj indeks telesne mase (ITM)

Izračunjate svoj ITM in preverite koliko kilogramov lahko izgubite z Nupo dieto, hkrati pa ugotovite koliko kilogramov vas loči do ustreznega ITM. Na ta način boste lažje določili vaš cilj pri hujšanju z Nupo.

 

Nupo

Vnesite vaše podatke in preverite, kakšne rezultate lahko dosežete z Nupo prehrano

Vnesite vaše podatke in pritisnite gumb Izračunajte

Izračunajte
Izračunajte
Nakup

Starter Pack

Poenostavite svoj začetek z Nupo Starter Pack

Pričakovan rezultat med Nupo dietnim režimom

 
Vaš ITM je

Kaj je ITM?

ITM je kratica za Indeks Telesne Mase. Ta metodo lahko uporabite, ko želite preveriti ali je vaša teža previsoka, prenizka ali ravno pravšnja. Tovrstno metodo ne uporabljajte, v kolikor ste stari manj kot 19 let ali noseči.

ITM izračunate tako, da delite vašo težo (v kg) z vašo višino (v metrih) na kvadrat.

Vaš ITM nakazuje, da ste presuhnormalna težazmerna prekomerna težaprekomerna težadebelostdebelost

Nupo dieta od vas zahteva voljo in motivacijo, a vam v zameno zagotavlja hitrejše doseganje vaših ciljev. V kolikor se boste držali zelo nizko energijske diete (eng. VLCD), pri kateri je Nupo vaš edini vir prehrane, vam zagotavljamo najbolj učinkovito izgubo telesne teže.

S 6 Nupo obroki dnevno vašemu telesu zagotovite vse, kar potrebuje: vitamine, minerale in vlaknine. To pomeni, da lahko z Nupo izdelki nadomestite vse svoje obstoječe obroke ter obenem odvečne kilograme izgubljate hitro, zdravo in učinkovito - brez odrekanja pomembnim hranilnim snovem.

Nupo prehrana je enostavna, kaj kmalu pa boste ugotovili, da lahko Nupo izdelke med seboj tudi združujete. Nupo izdelke lahko združujete s sadjem in zelenjavo, manjšim prigrizkom ali vašo najljubšo hrano. Paziti je potrebno le na količino posamezne porcije. Nekateri v zelo strogi dieti vidijo težave, vendar jih z Nupo prehrano ni.

Vaš dnevni dietni vnos lahko združujete z 600g sadja in zelenjave, pusto ribo ali perutnino, Nupo nadomestili obroka (ploščica ali shake v tetrapaku) ali Nupo prigrizki, 10 polji iz Nupo sistema polj, in seveda, veliko vode.

O tem, kako lahko združujete "običajno" hrano z Nupo dietno prehrano, si preberite v naši knjižici Nupo Sistem polj.